2 spændende solbrille mærker til kvinder

Hvis du står overfor, at skulle have nye solbriller, og du ikke gider være med på Raybans Aviator eller Wayfarer, så findes der heldigvis mange spændende alternativer. Derfor kunne du overveje et af følgende mærker.

Det er kun få kollektioner siden, at de første Oakley solbriller til kvinder kom på markedet. En kollektion tilpasset kun kvinder, og kvinders ansigstform, men også krav til design mm. Oakley har skabt en masse spændende modeller, som kombinere Oakleys normale komfort og fleksibilitet med design og fashion. I modsætning til mange af de modeller til mænd, hvor komfort og anvendeligheden var i fokus, så måtte Oakley tænke design ind i kvinde kollektionen. For ellers ville de færreste kvinder købe solbrillerne, da de ville være alt for maskuline og rå i designet. Det er lykkes Oakley at lave en masse spændende modeller, og det bliver meget spændende at følge kvinde kollektionen i fremtiden. 

Et andet spændende alternativ er Carrera. Igen et mærke, som er målrettet mod mænd, men som har fået tilpasset kolletionen, så den idag både laves i herre, dame og unisex. Carrera solbriller til kvinder og mænd adskiller sig typisk på designet, hvor herre solbrillerne er meget maskuline, mens kvinde solbrillerne er meget feminine, og ofte med runde kanter og små detaljer fra tidens trends. Unisex modeller er faktisk det, som største delen af Carreras kollektion består af. Altså modeller som passer til både mænd og kvinder.
Alle retro modellerne fra Carrera er f.esk unisex. De findes i en normal størrelse, som de fleste mænd skal have, men som kvinder også kan passe. Og så findes de i en SMALL udgave, som er målrettet 100% mod kvinder.

Både Carrera og Oakley er store mærker, når det gælder herre solbriller, men begge er meget nye indenfor solbriller til kvinder. Men tjek det endelig ud, for der er mange spændende modeller og designs, som du ikke finder ved andre mærker! 

Baggrund

Tags: solbriller, carrera, oakley, nyheder, moderne, mode, sommer, rabat, udsalg, tilbud

Referer denne artikel:

APA style: morten (10 Jun 2012). 2 spændende solbrille mærker til kvinder fra Samling af fag-artikler. Fundet 26 Jun 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/2-spaendende-solbrille-maerker-til-kvinder-488/

Harvard style: morten (2012) 2 spændende solbrille mærker til kvinder [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/2-spaendende-solbrille-maerker-til-kvinder-488/ Accessed 26 Jun 2019

MLA style: morten. "2 spændende solbrille mærker til kvinder" Samling af fag-artikler 10 Jun 2012. far-artikler.dk. 26 Jun 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/2-spaendende-solbrille-maerker-til-kvinder-488/>