Billige sko ikke nødvendigvis dårlige sko!

Man høre ofte vendingen, "Billige sko er dårlige sko". Det mener vi ikke er tilfældet hos www.youshoe.dk. Vi sælger netop billige sko af ukendte mærker. Og har til dato endnu ikke fået klager.

Af Rune Svenninggaard - Youshoe.dk

"Du får hvad du betaler for", det er en klassisk vending og det er netop det argument man bør tygge en gang på inden man går ud og vælger ens næste par sko, man kan give 1200kr. for et par ECCO sko og få uovertruffen komfort til ens fødder, med ergonomi i højsædet og en sål som holder til mange 1000km. Man kan også købe et par billige sko af ukendt mærke for få hundrede kroner, som er super moderne, passer perfekt til din garderobe, men sålen tåler altså kun det halve.

Hvad skal jeg vælge? Samme problemstilling vil man stå med når man skal vælge imellem en Audi eller en Citroen. De er begge gode biler, du ved bare at den ene skal lidt mindre på værksted end den anden og betrækket er af læder i Audien og stof i Citroen.

Defor kan du med god samvittighed vælge de billige sko, hvis du vil have en sko der ser godt ud men ikke holder så længe, du har dog ikke ruineret dig selv ved købet. Du kan også vælge at købe en sko af mærket Louboutin og betale 2000kr. og opefter og så risikere en knækket hæl. Det er i vid udstrakning et spørgsmål om ens pengepung og om man kan se forbi "mærket".

Derfor kan vi hos www.youshoe.dk varmt anbefale dig at gå ud og købe et par billige flotte sko, med god samvittighed, folk med en Citroen har også stor glæde af deres bil, du vil også få stor glæde af et par billige sko, du kan blot købe flere!

Baggrund

Jeg er ejer af Youshoe.dk som jeg startede op i Marts 2012. Siden er i løbende fremgang og vi udvider konstant vores lagerbeholding for at tilbyde flest mulige billige sko til dig som forbruger. Jeg har arvet denne passion for sko design fra min kærestes sko entusiasme, og med hendes hjælp bliver sko nøje udvalgt og bestilt hjem.

Tags: Billige sko, stiletter, støvler, høje hæle, dyre sko, mærker, noname, mode, fashion, shoes

Referer denne artikel:

APA style: Rune Svenninggaard (15 Jul 2012). Billige sko ikke nødvendigvis dårlige sko! fra Samling af fag-artikler. Fundet 26 Jun 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/billige-sko-ikke-noedvendigvis-daarlige-sko-513/

Harvard style: Rune Svenninggaard (2012) Billige sko ikke nødvendigvis dårlige sko! [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/billige-sko-ikke-noedvendigvis-daarlige-sko-513/ Accessed 26 Jun 2019

MLA style: Rune Svenninggaard. "Billige sko ikke nødvendigvis dårlige sko!" Samling af fag-artikler 15 Jul 2012. far-artikler.dk. 26 Jun 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/billige-sko-ikke-noedvendigvis-daarlige-sko-513/>