Elle og co - smukke kjoler og mode

Lad det være kendt for alle dem, som stadig ser kjoler som ude af trit med stil: Vi kender og har tillid til vores kære butikker kun at vælge mode kyndige vælgere på alle begivenheder på markedet. Den varme sommer bringer os bevis på, at sommer kjoler viser vores sans for stil.

Let og fri, en stor sommer kjole er den bedste måde at brise gennem sæsonen. Vi har samlet nogle af de enkle løsninger og trendy udseende for Elle&co.

Tilbage i april, Elle magasin fremvist sommer kjoler, mens vores dage var stadig en smule køligt. Ser man tilbage på de 25 bedste picks, de valgte, fra faste stoffer til udskrifter til tie-farvestoffer, ser vi, at Savannah afgjort er at holde op med de tendenser. Hvis du vil vide mere om, hvad vi køber lokalt, og hvad der har været populært, vi kontrolleres i med to af vores kilder til mode og fine markeringer.

kjoler er altid ved, hvad der er den øverste trend! Det holder det hjemmeside og Facebook-side ajour med de nyeste looks. Kontrol med vores mode kilde ved kjoler. hvad er trend ved sommer kjoler. "kjoler er alsidige og let til sommer, og de vil nemt tage dig fra dag til nat,".

Kjoler har moderne snit og gøre en kort henvisning til den "gale mænd" raseri, der påvirkede nogle designere. Alle hvide anvender paneler af stof til at skabe blokerende design og form. Begge er bedøvelse og passende for en elegant dag eller lys cocktail aften.

Kjoler bruger et mønster inspireret af geometriske elementer. Kate Spade bruger en simpel graf mønster, mens sommersolen kjole springer ud perfekte sommer cirkler. Design af hver kjole bruge en udskæring i kjolen facon. Fratrække stof skabt en mere moderne trommen på bæreren.

Begge kjoler er lyse og sjove med sommer pallettes. kjoler opfanger blomsterarter accenter. Hver kjole er skåret til en aktiv dag, men er stærk nok i design til at bære dig til en tidlig aften begivenhed.

Bare en hurtig side om side for at illustrere modetrends forudsagt og leveret. Hos Elle og co ønsker vi at give dig den fulde shoppingoplevelse inde for kjoler, mode og skønhed. Besøg os her: www.elleogco.dk

Baggrund

Elle og co webshop med en masse kjoler og skøn mode

Tags: kjoler, mode, fashion, kjole, tøj

Referer denne artikel:

APA style: Sofie Braband (01 Aug 2013). Elle og co - smukke kjoler og mode fra Samling af fag-artikler. Fundet 22 Sep 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/elle-og-co-smukke-kjoler-og-mode-786/

Harvard style: Sofie Braband (2013) Elle og co - smukke kjoler og mode [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/elle-og-co-smukke-kjoler-og-mode-786/ Accessed 22 Sep 2019

MLA style: Sofie Braband. "Elle og co - smukke kjoler og mode" Samling af fag-artikler 01 Aug 2013. far-artikler.dk. 22 Sep 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/elle-og-co-smukke-kjoler-og-mode-786/>