Er designer solbriller en god investering?

Som vi alle ved, så findes der 2 typer solbriller i denne verden. Der findes de billige noname, også kendt som look a like da de efterligner de kendte mærker, og så findes der mærkevare og designer solbriller.
Hvilke af disse man vælger, er helt op til en selv. Det er meget vigtigt, at du vælger det, som du mener dækker dine behov mest og bedst.
Er du typen, som gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv, og bruge ekstra penge på dit udseende, så ville et par lækre Gucci solbriller eller et par moderne Tom Ford solbriller f.eks være en mulighed. Er du derimod en, som ikke gider betale i dyre domme for din stil, så er H&M, Tiger mm gode alternativer, som dækker dit behov. Derfor er det vigtigt, at du er ærlig over for dig selv, og vælger det du selv mener er det rette for dig.

Et par designer solbriller kan sagtens sammenlignes med en investering i et B&O eller Löwe tv. Man vælger det på grund af kvaliteten, designet og det som produktet tilføre ens hjems af stil og elegance. Man ved desuden, at investeringen ikke giver økonomisk gevindst på sigt, men at det med sikkerhed giver personlig og indretningsmæssig gevindst.

Det er ud fra de samme principper og motiver, at et par designer solbriller kan nævnes som en investerings mulighed. De kan bruges i flere sæsoner og år i træk, men er du typen, som skal være med på moden, så kan de nemt og problemfrit skiftes ud efter en sæson. Derefter kan dine solbriller finde en ny ejermand, som forhåbentlig kan blive ligeså glad for dem, og du har fået lidt penge retur, som kan spenderes på et nyt par (der skal nok lægges noget til, men et lidt har også sin ret).

Så set ud fra både en personlig og økonomisk synsvinkel, så er designer solbriller en god investering, hvis man vel og mærket er typen, som passer på sine ting, og behandler dem ordentligt både i brug, og når de ikke bruges.

Er du derimod typen som tager solbriller på til fest eller i byen, ofte glemmer dine ting, skifter meget og derfor har brug for mange modeller eller blot ikke er født med en guldske i røven, så kan H&M, Tiger mm anbefales. Det er super solbriller til prisen!

Baggrund

Tags: designer solbriller, solbrille, gucci, tom ford, H&M, guide, hjælp, vejledning, investering, mode, moderne, briller

Referer denne artikel:

APA style: (26 Jan 2010). Er designer solbriller en god investering? fra Samling af fag-artikler. Fundet 26 Jun 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/er-designer-solbriller-en-god-investering-58/

Harvard style: (2010) Er designer solbriller en god investering? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/er-designer-solbriller-en-god-investering-58/ Accessed 26 Jun 2019

MLA style: . "Er designer solbriller en god investering?" Samling af fag-artikler 26 Jan 2010. far-artikler.dk. 26 Jun 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/er-designer-solbriller-en-god-investering-58/>