Få varme hænder med varmeindlæg

Hvis du skal på skiferie, så vil dine hænder unægtelig blive udsat for en del mængde kulde. Selvom man køber et sæt dyre hansker eller luffer, så kan de ikke altid holde kulden tilbage fra dine hænder.

Alle har vel prøvet at køre en hel dag rundt på pisterne med iskolde hænder. Selvom det er sjovt at stå på ski, så kan frosne fingre ødelægge en stor del af glæden.

Få varme hænder med varmeindlæg

Brug en håndvarmer og få varme hænder

Hvis kolde hænder er et problem for dig, så kan du med fordel anvende en håndvarmer. Det er en lille varmepude, som kan lægges ind i dine handsker, som hjælper dig med at holde varmen, når temperaturen er lav.

De begynder at opvarme af sig selv, så snart de bliver pakket ud af emballagen og har en gennemsnits temperatur på omkring 55 grader. Det er en komfortabel temperatur, hvor dine hænder ikke bliver overophedet eller forbrændte.

Det kan anbefales at anvende engangshåndvarmere, da genbrugshåndvarmere kan være meget tidskrævende og besværlige.

Håndvarmerne fylder ikke specielt meget, og man kan have dem med over alt. Der findes endda nogle handsker, der er udstyret med ekstra plads til disse varmeindlæg.

De fleste håndvarmere vil holde i helt op til 8 timer ad gangen og de koster kun omkring 15 kroner pr sæt. Så det kan derfor varmt anbefales, at du altid har et par stykker i lommen hver gang du er ude i frostvejr, så du ikke risikerer at for forfrysninger i fingrene.

Varmeshop.dk – her kan man få håndvarmere

Baggrund

Varmeshop.dk sælger varmeindlæg til private og firmaer til fordelagtige priser.

Tags: varmeindlæg, varme, varme hænder, håndvarmer, håndvarmere

Referer denne artikel:

APA style: Varmeshop.dk (19 Nov 2012). Få varme hænder med varmeindlæg fra Samling af fag-artikler. Fundet 26 Jun 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/faa-varme-haender-med-varmeindlaeg-608/

Harvard style: Varmeshop.dk (2012) Få varme hænder med varmeindlæg [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/faa-varme-haender-med-varmeindlaeg-608/ Accessed 26 Jun 2019

MLA style: Varmeshop.dk. "Få varme hænder med varmeindlæg " Samling af fag-artikler 19 Nov 2012. far-artikler.dk. 26 Jun 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/faa-varme-haender-med-varmeindlaeg-608/>