Fede kjoler blomstre henover sommeren - Monokinier er året badetøjs hit

Selvom man ikke rigtigt kan se det så ligger sommeren over os. Det står mange dage nede i stride stænger, men der byder sig også en masse soldage og under disse soldage bliver man nødtil at tag de kjoler på som man ikke rigtigt for brugt når det regner.

Selvom det har været en regnfuld sommer så har dem der designer de fede kjoler ikke holdt pause, jeg er netop hjemvendt fra modeshow i london, hvor jeg har været ovre og spotte sensommerens fede modehits, og der kommer en del fede kjoler ud til os!

Modetip: "Tag læderleggins på til korte kjoler, det giver dig gode ben"

Mange af netbutikkerne som levere til Danmark har allerede spottet at print på kjoler er sommerens store hit, og kjoler med print er som reglen til at købe for rimelig penge, så derfor kan du med en rimelig økonomi komme med på moden ypperst lige nu!

Modetip: "Kjoler med print er sommerens store hit"

Monokinier er en rimelig ny ting i Danmark, der er stadigvæk mange der ikke rigtigt ved hvad det er, til dem kan det kort beskrives som en sexet badedragt med forskellige udskæringer der ofte gør at den minder om en blanding mellem en badedragt og en bikini.

Selvom monokinier stadigvæk er nyt, så er det årets store badetøjs hit, vi så også en tindens til det sidste år, og den er her igen år. Der er bare meget mere run på. Det ses også ved at de helt store badetøjs producenter er ved at komme med på monokinierne.

Modetip: "Hvide monikinier er årets badetøjs hit"

Baggrund

Tosset med kjoler og modetøj!

Tags: sommerkjoler, monokini, kjoler, sommeren hotte modehit, monokinier

Referer denne artikel:

APA style: Timpetson (22 Jul 2011). Fede kjoler blomstre henover sommeren - Monokinier er året badetøjs hit fra Samling af fag-artikler. Fundet 26 Jun 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/fede-kjoler-blomstre-henover-sommeren-monokinier-er-aaret-badetoejs-hit-189/

Harvard style: Timpetson (2011) Fede kjoler blomstre henover sommeren - Monokinier er året badetøjs hit [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/fede-kjoler-blomstre-henover-sommeren-monokinier-er-aaret-badetoejs-hit-189/ Accessed 26 Jun 2019

MLA style: Timpetson. "Fede kjoler blomstre henover sommeren - Monokinier er året badetøjs hit" Samling af fag-artikler 22 Jul 2011. far-artikler.dk. 26 Jun 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/fede-kjoler-blomstre-henover-sommeren-monokinier-er-aaret-badetoejs-hit-189/>