Fede poloshirts med firmalogo

Jeg gjorde forleden en rigtig fed opdagelse, som jeg gerne lige vil dele med jer nu.

Tidligere har vi i mit firma altid brugt tøj med logoer på. Det har vi gjort af flere årsager:

  • Det brander virksomheden
  • Det gør at man føler man repræsenterer virksomheden, og opfører sig pænere
  • Man føler sig som en del af et team

Men tidligere har vi primært gjort brug af pullovers med logo og så t-shirts. Det var godt nok nogle lækre t-shirts i god kvalitet, men det var også stadig t-shirts.

Det som jeg så bad min chef om, var om vi ikke kunne prøve noget nyt. Polo-shirts, bukser med logo, logo på sportstasker eller et eller andet. Hvad det var, var jeg egentlig lidt ligeglad med, pointen var bare at jeg gerne ville prøve noget nyt.

Han sagde så at han synes jeg selv burde finde noget, så ville han overveje det nærmere.

Ved at Google lidt frem og tilbage fandt jeg så frem til at det da var polo shirts med tryk på som vi skulle prøve. Selvfølgelig er det da dét!

Derfor så fik jeg her forleden de 150 poloer hjem som jeg havde bestilt til hele virksomheden. Jeg fik selvfølgelig lige godkendt prisen først af min chef, men de lå i nogenlunde samme prisleje som de pullovers vi plejer at købe, og vi plejer alligevel at have et rimelig stort budget til logotøj.

Næste gang tror jeg at jeg vil overtale ham til at vi da skal have noget løbetøj med tryk, men lige nu vælger jeg bare at være super glad for min nye poloshirt ;-)

Baggrund

Jeg skriver om lidt af hvert fra min arbejdsplads :-)

Tags: Løbetøj, polo, tøj, tryk, trykkeri, logo

Referer denne artikel:

APA style: Polofyren (28 Oct 2011). Fede poloshirts med firmalogo fra Samling af fag-artikler. Fundet 26 Jun 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/fede-poloshirts-med-firmalogo-241/

Harvard style: Polofyren (2011) Fede poloshirts med firmalogo [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/fede-poloshirts-med-firmalogo-241/ Accessed 26 Jun 2019

MLA style: Polofyren. "Fede poloshirts med firmalogo" Samling af fag-artikler 28 Oct 2011. far-artikler.dk. 26 Jun 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/fede-poloshirts-med-firmalogo-241/>