Grib ideerne - og skab din personlige stil ved at udskifte knapperne i din gamle sweater

Det er helt op i tiden at skabe sit helt eget unikke udtryk gennem tøjstilen. Det kan du gøre ved at sætte nye sjove knapper i din gamle striksweater eller du kan gå på brugt marked og finde en jakke og udskifte knapperne med nye flotte knapper.

Vælg nogle knapper, der understøtter din personlige stil. Er du til friske farver, så prøv at sætte store røde knapper på den sorte klassiske blazer jakke og du vil få en helt ny jakke med kant og personlighed.

Du kan også sætte en stor knap på jakkereversen eller på strikketrøjens krave. Fastgør knappen ved at føre en lædersnor gennem hullerne og bind en knude ovenpå knappen, så fungerer knappen som en broche - flot og unikt.

Er du blevet træt af din gamle striktrøje, så frisk den op med nye træknapper eller hornknapper, som ofte er små unikke smykker i sig selv. Knapper af naturmaterialer klæder de fleste stoffer eller garner og de fås i mange farver, størrelser og faconer.

Du har sikkert også prøvet at stå ude i butikken og fundet den helt rigtige kjole på udsalg, men du kan ikke lide knapperne, fordi det er billige knapper der er syet i. Hvorfor så ikke skifte knapperne ud - så har du din helt personlige kjole og samtidig ligner den pludselig en million.  

Der er ikke mange fysiske stofforretninger tilbage rundt om i landet og ofte findes de kun i de store byer, så det kan være vanskeligt at finde et godt og anderledes udvalg i knapper. Derfor skal du prøve at besøge kiilstoftedesign.dk. Her vil du finde et stort udvalg af unikke knapper, som du kan bruge når du skal skabe din helt egen tøjstil med flotte og sjove knapper.

Baggrund

Lone Kiilstofte - jeg driver webshoppen kiilstoftedesign.dk, hvor du finder et stort udvalg af unikke knapper f.eks træknapper, hornknapper og kokosknapper.

Tags: knapper, store knapper, sjove knapper, metalknapper, billige knapper, knapper til tøj, knapper til strik

Referer denne artikel:

APA style: Lone Kiilstofte (14 Apr 2014). Grib ideerne - og skab din personlige stil ved at udskifte knapperne i din gamle sweater fra Samling af fag-artikler. Fundet 22 Sep 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/grib-ideerne-og-skab-din-personlige-stil-ved-at-udskifte-knapperne-i-din-gamle-sweater-988/

Harvard style: Lone Kiilstofte (2014) Grib ideerne - og skab din personlige stil ved at udskifte knapperne i din gamle sweater [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/grib-ideerne-og-skab-din-personlige-stil-ved-at-udskifte-knapperne-i-din-gamle-sweater-988/ Accessed 22 Sep 2019

MLA style: Lone Kiilstofte. "Grib ideerne - og skab din personlige stil ved at udskifte knapperne i din gamle sweater " Samling af fag-artikler 14 Apr 2014. far-artikler.dk. 22 Sep 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/grib-ideerne-og-skab-din-personlige-stil-ved-at-udskifte-knapperne-i-din-gamle-sweater-988/>