Hummel har skiftet målgruppe

Hummel er et dansk mærke som vi alle kender, og vi har faktisk været ret stolte af det, men er vi det længere?

Hummel var tøjsponsor / storsponsor for det danske landshold til EM i 92, hvor vi vandt, og det var et stort gennembrud for Hummel! Før havde de også været et forholdsvist stort mærke, men det var mest på markedet i Danmark & Tyskland, hvilket de nu kunne udvide til andre lande.

Der gik dog ikke mange år, før at Hummel mistede deres sponsorat til et andet tøjfirma, og efter det skiftede Hummel målgruppe fra sportspersonen til nu den mere moderne og funky person.

Hvis man skal bedømme det nye Hummel tøj, så er det faktisk lidt udfordrende, og det er derfor en lidt speciel målgruppe som de har valgt at gå efter. Sportstøjet køber folk mindre af, men det er nemmere at finde ud af designet, dog blev de sikkert udkonkurret af de større mærker som Adidas og Nike.

Markedet for almindeligt modetøj(hvis man ser bortfra deres er lidt funky) er selvfølgelig meget større, hvilket lyder som om det bør være sværre, men der er plads til forskellighed, hvilket passer godt til Hummel da deres tøj som skrevet er lidt anderledes.

Derudover skifter folk også hyppigere deres normale tøj (modetøj) ud, end de f. eks gør hvis de har et par joggingbukser, og det har også noget med at man ikke behøves at være lidt så smart, når man f. eks løber o.l., men der er selvfølgelig også en del sport, hvor man skal være moderne i tøjet som f. eks alpine.

Baggrund

Krausing er en ivrig tekstforfatter som der skriver på forskellige artikeldatabaser.

Tags: tøj, hummel tøj, hummel, em 92, målgruppe, modetøj, mode

Referer denne artikel:

APA style: Krausing (03 Oct 2010). Hummel har skiftet målgruppe fra Samling af fag-artikler. Fundet 26 Jun 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/hummel-har-skiftet-maalgruppe-92/

Harvard style: Krausing (2010) Hummel har skiftet målgruppe [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/hummel-har-skiftet-maalgruppe-92/ Accessed 26 Jun 2019

MLA style: Krausing. "Hummel har skiftet målgruppe" Samling af fag-artikler 03 Oct 2010. far-artikler.dk. 26 Jun 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/hummel-har-skiftet-maalgruppe-92/>