Hvor meget tid bør man bruge på Oktoberfest kostumer?

Oktoberfest er ikke noget som vi bruger meget tid på i Danmark, også alligevel... - Der er nemlig en del danskere som tager til Bayern for at prøve ølfesten. Oktoberfest er for mange bare en fest, hvor det går ud på at drikke flest mulige øl, også have forskellige frække kostumer på.


I Tyskland er det dog lidt anderledes, selvom de selvfølgelig også køber mange øl, og gerne har nogle flotte lederhosen på.

Som dansker bør man dog ikke bruge meget tid på det, da man ellers vil blive anset som en der gør grin med deres stil, og derfor skal man passe på. Det er en tradition som mange tyskere er stolte af, og der er selvfølgelig også mange som er lige glade, og kun har samme grund som alle andre danskere, for at tage afsted til Oktoberfesten.

Hvis man derfor har besluttet sig for, at man skal til festen, så er det vigtigt med nogle gode kostumer, hvor man falder godt ind uden at støde nogen. - Det kan selvfølgelig derfor blandt andet blive svært at vælge, hvis man ikke selv har meget erfaring med festen.


Derfor anbefaler jeg, at man bør læse lidt om Oktoberfesten, da det ikke er lige let med de forskellige kostumer, og det meget andet som man bør sætte sig ind i, hvis man ikke vil føle sig helt uden for.

Men når man først er med i festivallen, så vil man få en fantastisk oplevelse, og en helt anden opfattelse af Tyskland i forhold til den vi har.

Baggrund

Ivrig iværksætter med mange forskellige projekter, hvor jeg bl.a. arbejder fuldtid med online marketing. - linkconnection.dk

Tags: kostumer, oktoberfest, oktoberfest kostumer, fest

Referer denne artikel:

APA style: Krausing (19 Sep 2011). Hvor meget tid bør man bruge på Oktoberfest kostumer? fra Samling af fag-artikler. Fundet 17 Jul 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvor-meget-tid-boer-man-bruge-paa-oktoberfest-kostumer-225/

Harvard style: Krausing (2011) Hvor meget tid bør man bruge på Oktoberfest kostumer? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvor-meget-tid-boer-man-bruge-paa-oktoberfest-kostumer-225/ Accessed 17 Jul 2019

MLA style: Krausing. "Hvor meget tid bør man bruge på Oktoberfest kostumer?" Samling af fag-artikler 19 Sep 2011. far-artikler.dk. 17 Jul 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvor-meget-tid-boer-man-bruge-paa-oktoberfest-kostumer-225/>