Hvordan klæder man sig som en berømthed, uden at efterlade et hul i tegnebogen?

Ønsker du et udseende som en berømthed, uden at efterlade et hul i din tegnebog? Lær, hvordan du kan se ultra-glamourøs ud, med et lavt buget.

1. I stedte for at shoppe dyrt tøj online, og bruge en masse penge på dyre kjoler af et specielt mærke. Så prøv at lede efter billige kjoler online min erfaring er, at det er begrænset hvilken forskel der er på billige kjoler og dyre kjoler. Når det er ved at være tid til at forkæle dig selv med nogle nye kjoler, så kan du vælge at sælge dine gamle kjoler, på de forskellige salgs sider der findes her i Danmark. Vil du gerne være rigtig glamourøs, så bør du anskaffe dig både bumpits, make-up børster og silikone indlæg, hvilke er tre rigtig billige anskaffelser, i forhold til hvad de gør for dig. Bumpits hjælper dig med at give dit hår fylde, og med silikone indlæg behøves du ikke at lave kosmetiske indgreb for at få en flot barm. Makeup børsterne gør det nemt for dig at ligge en pæn makeup uden hjælp fra en professionel.

2. Lær at arbejde med det du har. Nogle gange kræver det lidt arbejde at grave sig ind i bunden af klædeskabet, for at finde dine gamle festkjoler frem. Når de er fundet, er nøglen at eksperimentere med forskellige accessories, bum, så er den ellers aflagte kjole vækket til liv igen.

3. Del tøj med en veninde tæt på dig. Måske lyder det fjollet, men at bytte tøj med en veninde eller et familiemedlem giver god værdig. Du har mange flere muligheder når det kommer til at klæde sig i nyt.

4. Sy dit eget tøj, berømtheder får ofte syet tøj specielt til dem, uden det behøves at være et specielt mærke, så hvorfor kan du ikke også? Hjemme lavet tøj kan du sy, så det passer dine former perfekt. Det vil også til enhver tid være billigere end at gå ud og købe noget. Glem ikke, at du kan tilføje dit eget twist, ved at vælge noget funky stof. Du kan også tage noget af dit gamle tøj og tilføje dit personlige præg i form af lommer, lapper og knapper.

Baggrund

Min vurdering er at du får meget for pengene hos OnlineWonderland.dk. Både når det handler om deres kjoler og toppe, men også deres tilbehør er yderst billigt i forhold til den kvalitet de levere! 

Tags: kjoler, festkjoler, toppe, festtoppe, bumpits, makeupbørster, silikoneindlæg, bukser, slankebukser, modetøj

Referer denne artikel:

APA style: Modeeksperten (29 Aug 2011). Hvordan klæder man sig som en berømthed, uden at efterlade et hul i tegnebogen? fra Samling af fag-artikler. Fundet 26 Jun 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvordan-klaeder-man-sig-som-en-beroemthed-uden-at-efterlade-et-hul-i-tegnebogen-207/

Harvard style: Modeeksperten (2011) Hvordan klæder man sig som en berømthed, uden at efterlade et hul i tegnebogen? [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvordan-klaeder-man-sig-som-en-beroemthed-uden-at-efterlade-et-hul-i-tegnebogen-207/ Accessed 26 Jun 2019

MLA style: Modeeksperten. "Hvordan klæder man sig som en berømthed, uden at efterlade et hul i tegnebogen? " Samling af fag-artikler 29 Aug 2011. far-artikler.dk. 26 Jun 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/hvordan-klaeder-man-sig-som-en-beroemthed-uden-at-efterlade-et-hul-i-tegnebogen-207/>