Knyttede armbånd til kvinder er stadig en succes

Det er efterhånden nogen år siden knyttede armbånd til kvinder blev en succes, men de kan endnu ikke afskrives, hvorfor det snart må beskrives som en længerevarende succes.

 

Knyttede armbånd har dog også mange fordele, da de kan købes i mange sjove, specielle og billige designs – hver sin smag. Flere forskellige brands er også dukket op med deres bud på de flotteste knyttede armbånd til kvinder, men her skal man ikke undervurdere de brands som har satset på armbånd til mænd.

 

Flere mænd er blevet vilde med smykker, men for de flestes vedkommende er det de mere neutrale og knap så synlige, da det endnu ikke er specielt mandligt at gå med smykker. Knyttede armbånd passer derfor godt hertil, da de kan købes i mange neutrale designs med et eksklusivt look, hvilket derfor selvfølgelig tiltrækker mange til at bestille.

 

Man kommer dog ikke uden om, at hvis man vil have en del af den store kage, så skal man kiggede på markedet for knyttede armbånd til kvinder. Det er dog også det kvindelige segment som er mest kreative, da der ikke er mange fora for mænd, hvor de laver guides til at knytte sit eget armbånd.

 

Hvornår succesen for knyttede armbånd til kvinder og mænd stopper er endnu ikke til at se, men for mænd vil den muligvis vare længere pga. det diskrete look. Priserne er muligvis også et incitament for at det fortsat vil være en succes, da man kan få mange lækre armbånd til en fair pris på under 500 kr. – men de fleste af dem er knyttede armbånd!

Baggrund

Jeg har flere forskellige projekter i gang - mit nyeste er i smykkebranchen.

Tags: knyttede armbånd, knyttede armbånd til kvinder, kvinder

Referer denne artikel:

APA style: Krausing (06 Jan 2013). Knyttede armbånd til kvinder er stadig en succes fra Samling af fag-artikler. Fundet 26 Jun 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/knyttede-armbaand-til-kvinder-er-stadig-en-succes-645/

Harvard style: Krausing (2013) Knyttede armbånd til kvinder er stadig en succes [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/knyttede-armbaand-til-kvinder-er-stadig-en-succes-645/ Accessed 26 Jun 2019

MLA style: Krausing. "Knyttede armbånd til kvinder er stadig en succes" Samling af fag-artikler 06 Jan 2013. far-artikler.dk. 26 Jun 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/knyttede-armbaand-til-kvinder-er-stadig-en-succes-645/>