Køb af herretøj på nettet

Hvis du går med tankerne om at skal til at shoppe herretøj på nettet, så er her lige en lille opsang hvis du går meget i mærkevarer.

Det nye fænomen på nettet er nemlig at der bliver oprettet shops, som ligner danske webshops, men som i virkeligheden bare er udenlandske webshops, der tager røven på danskerne.

De sælger ofte mærkevarer som mange er interesseret i (Nike sko, Ralph Lauren poloer osv.) og så er det til nogle super billige priser. Men, hvordan kan du så sikrer dig imod sådan nogle?

Jo, følg disse tips, så er du på den sikre side:

    Kig efter hvem der står bag siden (hvis du ikke kan finde disse informationer, så vil de ikke findes!)
    Er det FOR billigt? Koster det 1/4 af prisen, skal du måske lige tjekke siden igennem.
    Svarer de på supportmails? Såfremt de ikke svarer, og der ikke er noget telefonnummer skal du være eksta påpasselig.

Det bedste råd er altid; er du i tvivl, så lad være. Der er ingen forsikring der dækker dig, og har du først indtastet dine kort oplysninger, kan banken heller ikke gøre så meget.

Der findes desværre flere og flere af de sider. Årsagen til dette er ganske enkelt at når mange vælger at bruge dem, så bliver snyderne derude ved med at lave nye, det kan jo betale sig fra dem.

Så hold dig væk fra dem! Du kan altid skrive til os inde på vores blog med herretøj, så checker vi gerne siden igennem for dig. Gratis selvfølgelig. Vi kan ikke give det 100 % korrekte svar, men vi kan være meget tæt på.

Baggrund

Mit navn er Casper, og sammen med to kammerater blogger vi om køb af herretøj online på vores blog.

Tags: tøj, herretøj, køb tøj

Referer denne artikel:

APA style: Golfspilleren (12 Jul 2011). Køb af herretøj på nettet fra Samling af fag-artikler. Fundet 26 Jun 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/koeb-af-herretoej-paa-nettet-183/

Harvard style: Golfspilleren (2011) Køb af herretøj på nettet [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/koeb-af-herretoej-paa-nettet-183/ Accessed 26 Jun 2019

MLA style: Golfspilleren. "Køb af herretøj på nettet" Samling af fag-artikler 12 Jul 2011. far-artikler.dk. 26 Jun 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/koeb-af-herretoej-paa-nettet-183/>