Køb billigere kjoler via internettet - Den online tøj brance vokser og vokser

Det at handler over internette bliver mere og mere normalt, det gælder inden for alle brancher, men specielt i tøj branchen åbnes der mange nye webshop. Vores tillid til online handel er på niveau med andre butikker. Jeg tror det er fordi vores betalinger er risiko frie, og at det er så minimalt hvem der bliver snyt nu til dags.

Folk har ikke tid til at bruge en hel dag med shopping, vi bruger så meget tid på daglige rutiner at det er nemmer at klikke ind på sin online modetøjsbutik og se hele sortimentet igennem på 5-10 minutter.

Som forbruger kan det frie markede bruges til vores fordel. I takt med der kommer flere og flere online butikker, så sænkes priserne også. Derfor er det vigtig ikke at tage den første shop man møder, for du vil sikkert kunne finde tøjet billigere.

Jeg bruger selv en del tid på at handle online. Jeg synes det er sjovt at surfe rundt og finde de samme produkter flere steder og så sætte dem op mod hinanden, for til sidst at vælge det billigste sted, hvilke jeg med en del erfaring godt ved hvor er henne.

Tips og triks til at finde billige produkter:

1: De sider der ligger i toppen af google er ofte langt fra de billigste.

2: Prøv at hoppe over på side 2,3, og 4 når du søger på google, og du vil blive overrasket.

3: Den første og bedste er sjældent den billigste.

4: Find den billigste fragt pris kontra det kjolerne koster de forskellige steder.

Når du søger på ord som gallakjole, så møder du ofte priser mellem 1000-5000 kr. Det er de færreste der vil give, det er som om at gallakjoler skal koste det hvide ud af øjnene, men samtidig den kjole man bruger aller mindst. Så når jeg skal være rigtig fin, så søger jeg på festkjoler og hoppe over på googles side 5, bum, så har du smukke festkjoler og gallakjoler til en pris hvor alle kan være med! 

 

 

Baggrund

Tags: kjoler, festkjoler, tag

Referer denne artikel:

APA style: Modeekspert (18 Aug 2011). Køb billigere kjoler via internettet - Den online tøj brance vokser og vokser fra Samling af fag-artikler. Fundet 17 Jul 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/koeb-billigere-kjoler-via-internettet-den-online-toej-brance-vokser-og-vokser-202/

Harvard style: Modeekspert (2011) Køb billigere kjoler via internettet - Den online tøj brance vokser og vokser [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/koeb-billigere-kjoler-via-internettet-den-online-toej-brance-vokser-og-vokser-202/ Accessed 17 Jul 2019

MLA style: Modeekspert. "Køb billigere kjoler via internettet - Den online tøj brance vokser og vokser " Samling af fag-artikler 18 Aug 2011. far-artikler.dk. 17 Jul 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/koeb-billigere-kjoler-via-internettet-den-online-toej-brance-vokser-og-vokser-202/>