kopivarer strømmer til Vesten

Folk er naive og støtter kopivarer bagmændene. Dette har de seneste år skabt enorm vækst for kopivarer markedet. Dette er katastrofalt for virksomhederne og vil kunne ses omsætningen.

Der er intet ulovligt i at købe kopivarer så længe det kun er til eget forbrug. Denne lovgivning har betydet at forbrugerne ser kopivarer, som uproblematisk. Danskerne tænker ikke over hvad og hvilken branche de rent faktisk støtter, når de investere i kopivarer. Markedet for kopivarer bliver større og større og det skyldes forbrugerne. I og med efterspørgsel på varen stiger, så vil markedet for kopivarer også.

Det er sikkert ikke folks hensigt at støtte illegalt handel, men på grund af den danske lovgivning er det uklart. I og med det er lovligt at købe piratvarer, så sender man et signal til forbrugerne om det er okay. Forbrugerne, bliver samtidig også nødt til at være bedre til at støtte de forskellige virksomheder. Det vil på lang sigt styrke den danske økonomi, i og med vi er et viden- og innovationssamfund.

Der findes rigtig mange internationale brands, som har været ude for piratkopi af deres produkter. Et brand der særligt er ramt er Converse All star sko. Disse sko har igennem mange år været et kæmpe hit. Det har gjort dem meget eftertragtet for bagmændene. Hvert år mister Converse mange potentielle købere, til kopivarer industrien. Et andet mærke der er lider hårdt for tiden er de kendte Canada Goose Jakker. Dette blot nogle dem, som er ofre for kopivarerne. Et andet eksempel på at kopivarer er i stor vækst, er senest i USA.

Det er ikke engang kun i Østen, der bliver produceret kopivarer. Senest er den store tøj gigant Bestseller, som bl.a. står bag Vero Moda, blevet dømt for kopiering af New Balance sko. Her er Bestseller blevet dømt for at have kopieret New Balance skoene.

Udviklingen er katastrofal og er et problem for de globale virksomheder. Ikke nok med eneretten bliver krænket, så mister de også en hel del kunder på det. Udover de mister kunderne på dem der køber kopivarerne, så bliver mange potentielle kunder også skræmt væk på grund af faren for at blive snydt. Oftest, ved kunderne ikke at det er kopivarer og derfor kan de nemt blive snydt når de handler.

Baggrund

Tags: Converse All star sko, Canada goose jakke, New Balance sko

Referer denne artikel:

APA style: Frederik (19 Sep 2012). kopivarer strømmer til Vesten fra Samling af fag-artikler. Fundet 26 Jun 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/kopivarer-stroemmer-til-vesten-550/

Harvard style: Frederik (2012) kopivarer strømmer til Vesten [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/kopivarer-stroemmer-til-vesten-550/ Accessed 26 Jun 2019

MLA style: Frederik. "kopivarer strømmer til Vesten" Samling af fag-artikler 19 Sep 2012. far-artikler.dk. 26 Jun 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/kopivarer-stroemmer-til-vesten-550/>