Nettet flyder i falske varer

Det er som om, at finanskrisen har medført en eksplosiv vækst i salget af kopivarer. Der skyder dagligt webshops op fra Asien, som er målrettet mod Danmark og andre EU lande, og hvor det er kopivarer af de kendte brands, som der sælges.

Om fanget af webshops med kopivarer er sindsygt. Tager vi f.eks et mærke som Canada Goose som eksempel, så er de første 5 sider på Google stort set kun med fake webshops. Der er på side 1 et par seriøse forhandlere, men det er næppe dem, som får opmærksomheden fra de tilbuds hungrende kunder. Nej det er alle de andre webshops, som sælger varerne med 30-80% rabat.

Det er både dumt og uansvarligt at købe kopivarer. For det første ved du ikke, hvilke materialer og evt kemikalier, som der er benyttet i produktionen. Dvs sker der noget, så står du uden nogen former for retssikkerhed. Bliver du syg for resten af livet, så er det altså din egen skyld, og ikke det firma som solgte dig jakken. For det firma finder du næppe.

For det andet får du et produkt, som er væsentlig ringere end originalen. 2500 kr for en Canada Goose jakke, som ikke engang varmer halvt så meget, og hvor du ingen reklamationsret eller andet har. Det er bare ikke besparelsen værd!

Prisen på fake Nike sko er også eksploderet i 2011, så priserne næsten er på niveau med de priser, som forskellige seirøse outlet butikker og webshops sælger dem til. Dvs man betaler samme pris for et par fake, som et par ægte kan købes til i et outlet. Men selvom det forholder sig sådan, så er salget af falske Nike sko sindsyg højt!

Tasker fra Gucci, Fendi og Louis Vuitton er også ramt, men det sådan har det været i en årrække nu, og det ser ud til, at det har fundet et stadie.

Baggrund

Solbrille og sports nørd!

Tags: canada goose, jakker, kopivarer, fake, falske, webshop, nike

Referer denne artikel:

APA style: morten (02 Nov 2011). Nettet flyder i falske varer fra Samling af fag-artikler. Fundet 17 Jul 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/nettet-flyder-i-falske-varer-245/

Harvard style: morten (2011) Nettet flyder i falske varer [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/nettet-flyder-i-falske-varer-245/ Accessed 17 Jul 2019

MLA style: morten. "Nettet flyder i falske varer" Samling af fag-artikler 02 Nov 2011. far-artikler.dk. 17 Jul 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/nettet-flyder-i-falske-varer-245/>