Nye briller? Dennis Knudsen præsenterer efterårs/vinter-moden 2013

Er du på udkig efter nye briller, og skal der ske noget nyt og spændende? Så har du ramt det helt rigtige tidspunkt, for moden lige nu byder på rigtig mange spændende nyheder. Her fortæller stylist Dennis Knudsen om, hvad du kan forvente at se på hylderne hos din optiker.

Dette efterår/vinter kommer der til at være spræl i gadebilledet. Det spår den anerkendte stylist Dennis Knudsen. Brillemoden lige nu byder nemlig på vovede stel med masser af farve, dyreprint og 60’er-tern.

Er man ikke til stel med spræl i, har brilleproducenterne naturligvis også lavet stel i nuancer, og det klassiske og stilrene sorte look er stadig gangbart, understreger Dennis Knudsen. Men tendensen denne sæson er det vovede, hvor der er masser af plads til at markere sin personlighed med et par modige briller.

Få hjælp til at vælge de helt rigtige briller af stylister uddannet af Dennis Knudsen

Synoptik har som den eneste optikerkæde i Danmark fået uddannet alle sine brillestylister hos Dennis Knudsen. De står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for rådgivning – for i Synoptik ved vi, hvor vigtigt det er at føle sig tryg ved, at brillerne rent faktisk passer til din ansigtsform og personlighed. Det gør nemlig, at du bliver gladere for dine briller.

En grundig synsprøve ligger altid til grund for det rigtige brillevalg

Styrken i glasset skal naturligvis også være den helt rigtige, og derfor ligger en grundig synsprøve altid til grund for det helt rigtige brillevalg. For at sikre dig en synsprøve, der altid er grundig og lever op til branchens højeste standarder, har vi hos Synoptik fået certificeret vores synsprøve. Det er vi den eneste optiker i Danmark, der har, og det betyder, at vi altid gennemgår en udførlig liste med punkter, det er afgørende for, at du får de rigtige briller med hjem.

Skal du ud og kigge efter nye briller, så kan du allerede nu bestille tid til Certificeret Synsprøve hos Synoptik. Så tager vi os god tid til at tjekke dit syn, og du kan naturligvis få hjælp af én af vores stylister før eller efter synsprøven til at finde dit nye stel.

Baggrund

Tags: Briller, brillemode, Dennis Knudsen

Referer denne artikel:

APA style: Synoptik (20 Dec 2013). Nye briller? Dennis Knudsen præsenterer efterårs/vinter-moden 2013 fra Samling af fag-artikler. Fundet 22 Sep 2019, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/nye-briller-dennis-knudsen-praesenterer-efteraarsvinter-moden-2013-899/

Harvard style: Synoptik (2013) Nye briller? Dennis Knudsen præsenterer efterårs/vinter-moden 2013 [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/nye-briller-dennis-knudsen-praesenterer-efteraarsvinter-moden-2013-899/ Accessed 22 Sep 2019

MLA style: Synoptik. "Nye briller? Dennis Knudsen præsenterer efterårs/vinter-moden 2013" Samling af fag-artikler 20 Dec 2013. far-artikler.dk. 22 Sep 2019. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/nye-briller-dennis-knudsen-praesenterer-efteraarsvinter-moden-2013-899/>