Sadan De sparer dit liv with stress relief

Uanset om det er fra skændtes med din teenager eller at sidde fast i trafikken, stress er en uundgåelig del af livet. Med så meget på vores tidsplaner og så lidt tid til at få tingene gjort, føler vi strakt til vores grænse. Og nogle af os har mulighed for at slappe af og forrente efter at vi har været igennem en af ??disse stressende begivenheder.
Faktisk oftere end ikke, stress sticks med os, siver ind i alle vågne minut af vores dage. Det dvæler selv med os, når vi vende og dreje, forsøger at sove.
Men mens vi er opmærksomme på stress, kan vi ikke vide den skade det gør at vores sundhed. Som forskning antyder, er dette moderne problem være sundhedstrussel i vor tid.

Kronisk stress er ikke bare en hovedpine eller irritation. Det er en fysisk ændring i din krop. Og nogle af disse ændringer over tid kan være livstruende.

Folk tænker på stress som noget, der holder dem op om natten eller noget, der gør dem råbe på deres børn, siger Dr. Carol Shively, Ph.D., professor og medicinsk forsker ved Wake Forest School of Medicine, "Men hvis du spurgte mig hvad stress er, vil jeg sige, det er denne enorme plak i din arterie. dette er stress.

Dr. Shively og andre forskere har vist, at ændringer det fysiske vores krop går igennem som reaktion på stress kan være nyttige i kort sigt.
Men på lang sigt, er de fatale, er knyttet til højere blodtryk, kolesterol og plaque buildup i arterierne.

Stress 'fatale konsekvenser ikke kun mærkes i dit hjerte og blodkar. Det virker sine dødbringende fingre dybt ind i dine meget celler påvirke dit liv på det genetiske niveau.

En skelsættende undersøgelse viste dette som ingen anden. University of San Francisco forskere spor 58 mødre i alderen 20-50. Omkring 40 af disse mødre havde et kronisk sygt barn, coach odense den resterende gruppe havde raske børn.

De mødre, der havde høj sikkerhedstjenester byrder for dem på grund af deres barns lidelse rapporteret mere stress, forståeligt nok, end kontrolgruppen, som havde raske børn.

Baggrund

Tags: coach, odense, sundhed

Referer denne artikel:

APA style: Dean jones (11 Jan 2017). Sadan De sparer dit liv with stress relief fra Samling af fag-artikler. Fundet 21 Apr 2018, på http://www.fag-artikler.dk/artikel/sadan-de-sparer-dit-liv-with-stress-relief-1419/

Harvard style: Dean jones (2017) Sadan De sparer dit liv with stress relief [online] Tilgængelig via: http://www.fag-artikler.dk/artikel/sadan-de-sparer-dit-liv-with-stress-relief-1419/ Accessed 21 Apr 2018

MLA style: Dean jones. "Sadan De sparer dit liv with stress relief" Samling af fag-artikler 11 Jan 2017. far-artikler.dk. 21 Apr 2018. < http://www.fag-artikler.dk/artikel/sadan-de-sparer-dit-liv-with-stress-relief-1419/>